Головна » 2020 » Грудень » 10 » Тиждень правового виховання у «Перлинці»
11:33
Тиждень правового виховання у «Перлинці»

У грудні кожного року з нагоди Міжнародного дня прав людини в ДНЗ №17 «Перлинка»  проходить   Тиждень  «Знай свої права, дитино!». Вихователі середніх та старших дошкільних груп протягом тижня провели ряд занять, бесіди, ігри, які були спрямовані на ознайомлення дітей з правами, визначеними Конвенцією ООН з прав дитини, а саме проведені бесіди «Мої права», «Я і моя родина», «Добро починається з казки», «Мій дитячий садок», «Права дітей ми поважаємо, малих жаліємо, не ображаємо»; заняття «Захисти мої права, бо дитина я мала», «Я та моє ім’я», «Це моя Україна, це моя Батьківщина», «Мої улюблені іграшки»; дидактичні ігри «Мої обов’язки вдома», «У пошуках скарбів», «Знайди своє ім’я». «Кожен має право на повагу», «Рідну землю де живем, Україною зовем», тощо.

 Інструктор з фізкультури Біленька О.В. та вихователь старшої групи Дмитрук Ю.В. організували та провели  спортивну розвагу з правовим спрямуванням «Казка нас навчає – про права розповідає», під час якої  діти подорожували казками, виконували фізичні вправи, грали в рухливі ігри, при цьому закріпили знання основних прав  – «Право на сім’ю», «Право на ім’я», «Право на захист», «Право на власну думку», «Право на відпочинок».

Виховання дошкільнят неможливе без активної участі батьків, тому при проведенні тематичного тижня приділялася належна увага і цьому напрямку роботи. У viber  групах проведені онлайн консультації для батьків: «Щастя дитини залежить від родини», «Роль сім’ї у розвитку особистості дитини», «Великі права маленької дитини», створені «Скриньки добрих справ», тощо.

Весело та цікаво пройшов Всеукраїнський тиждень права у нашому садочку!

 

Переглядів: 184 | Додав: sad17perlinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar