Головна » 2017 » Листопад » 14 » Театралізована вистава «Про лінивого Півника» у закладі дошкільної освіти №17 «Перлинка»
15:30
Театралізована вистава «Про лінивого Півника» у закладі дошкільної освіти №17 «Перлинка»

В закладі дошкільної освіти №17 «Перлинка» відбулася театралізована вистава «Про лінивого Півника», яку представили вихователь Павленко Оксана В’ячеславівна, музичний керівник Старова Наталія Іванівна та вихованці середньої групи «Калинка». На виставу були запрошені дошкільнята закладу та батьки.

Малята старанно готувалися до своєї премєри: вивчали ролі, готували декорації, театральні костюми. Діти мали змогу відчути себе великими акторами маленького театру та проявити творчість під час інсценізації. Саме з цією особливістю дитячого сприйняття пов'язані чудові виховні та терапевтичні властивості ожившої казки. Маленькі актори навчали глядачів піклуватися про своє здоровя. Півник та Курочка запрошували глядачів до спільної гри та надавали корисні поради щодо формування здорового способу життя. Премєра пройшла успішно, глядачі щедро дарували артистам гучні оплески.

Не варто чекати, поки дитина доросте до професійних театральних постановок. Саме в дошкільному віці варто починати розвивати творчі та акторські здібності малюків.

 

 

Переглядів: 537 | Додав: sad17perlinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar