Головна » 2016 » Березень » 31 » Святкування Міжнародного дня Театру
22:12
Святкування Міжнародного дня Театру

В дошкільному закладі №17 "Перлинка" відбулося театральне свято, приурочене до Всесвітнього Дня Театру. Театральне дійство охопило всіх без винятку дітей у дитячому садку. На театральній галявинці весело стрибали наймолодші учасники – зайченята-танцюристи із груп раннього віку: одні – з морквинками, інші – з лисичкою.

      Затамувавши подих, стежили за чарівним дійством глядачі в залі. А казкові герої з'являлися на сцені яскравим калейдоскопом. Тут були і семеро козенят з Козою-матінкою та Вовком, і Бруднуля-Колобок із лісовими друзями Зайчиком, Вовком, Ведмедем та Лисичкою, і юна Весняночка з Весною та їхніми друзями Сорокою, Їжачком, Зайченятами та Білочкою.

     Ведучими свята були музичні керівники дошкільного закладу Марченко Н.В. та Старова Н.І. та лялька-рукавичка Грайлик. Цей жартівник весело закликав акторів до гри, а глядачів до бурхливих оплесків. Кульмінацією свята став сюрприз від Грайлика. До стелі полинула яскрава кулька з театральною маскою. А на ній – лист-запрошення з пропозицією пограти всім присутнім у музичну гру "Разом з нами". Рухлива емоційна гра захопила всіх: акторів, глядачів, дорослих і малечу.

Свято Театру відбулося!

Переглядів: 525 | Додав: sad17perlinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar