Головна » 2016 » Серпень » 21 » Святкування Дня Конституції у ДНЗ №17 "Перлинка"
23:25
Святкування Дня Конституції у ДНЗ №17 "Перлинка"

У дошкільному навчальному закладі №17 "Перлинка" 23 – 24 червня відбулися заходи присвячені Дню Конституції в яких активно приймали участь дошкільнята, вихователі та батьки. Не секрет, що діти дуже люблять малювати кольоровою крейдою на асфальті. Саме тому конкурс дитячого малюнка "Україна –рідний край" охопив  усіх дошкільнят від молодших до найстарших. Сірі асфальтовані доріжки замайоріли яскравими барвами:  тут і національні прапори,  і сонечка, і веселки, і хмаринки з дощиком, і віночки українських квітів. Барвисті картинки додають веселого настрою всім, хто заходить до нашого дитсадка.

    У кожній групі цими днями були проведені тематичні заняття "Малятам про Конституцію України", на яких дітям в ігрові формі розповідалося про права та обов'язки кожної дитини, основні символи нашої держави. Батьки мали змогу ознайомитися з різними святковими заходами в групових батьківських куточках.

     З неприхованим ентузіазмом вихованці середньої та старшої вікової категорії змагалися між собою на спортивних змаганнях "Здорова дитина – багата країна" який організувала інструктор з фізичного виховання Біленька Олена  Вікторівна. Під час змагань діти проявили свої спортивні якості, вміння співпереживати та підтримувати один одного. Позитивний настрій отримали як нагороду вболівальники і самі учасники спортивного шоу.

      Зачарувала всіх присутніх пронизана любов'ю до України, до рідного Ніжина поезія ніжинської поетеси Софії Демиденко та інших поетів та композиторів України під час проведення музично-поетичної розваги "Лише у нас на Україні".

 До проведення лялькової вистави долучилися всі вихователі дитсадочка. Малюки весело і цікаво подорожували серпантином українських народних казок за участю їхніх найулюбленіших казкових героїв.

  Родзинкою святкових урочистостей став музично-руховий флешмоб, який організувала музичний керівник Марченко Н.В. Запальна пісня-танок "Україна – моя любов" закружляла в загальному хороводі всіх учасників святкових дійств.

    А на завершення свята заспівали гімн України. Бо наші діти живуть з вірою і надією у серці, що в Україні запанує мир, спокій і злагода. З Днем Конституції, рідна Україна!        

 

                                      

 

 

 

Переглядів: 740 | Додав: sad17perlinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar