Головна » 2017 » Листопад » 24 » «Спортивна родина – перлина України»
17:49
«Спортивна родина – перлина України»

16 листопада 2017 року у закладі дошкільної освіти № 17 «Перлинка» відбулося спортивне свято «Спортивна родина – перлина України».

Це свято здоров’я було не лише веселим та завзятим, а й сприяло згуртуванню дитячого та батьківського колективу. Вражали дитяча та батьківська наполегливість, витримка, спритність та взаємовиручка. Інколи діти були навіть винахідливішими, ніж батьки.

Багато зусиль доклали інструктор з фізичного виховання Біленька Олена Вікторівна та вихователь старшої групи «Чомусики» Кот Тетяна Миколаївна готуючи свято.

Команди батьків та дітей «Соняшник» та «Калина» змагалися в таких конкурсах: «Працьовиті родини», «Дозвілля родини», «Живий тунель» та жваво відповідали на запитання спортивних вікторин

Учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу, усім дісталися нагороди - медалі.

Ці спортивні розваги стали справжнім святом для учасників заходу. Скандування уболівальників, підбадьорливі вигуки та сміх лунали в спортивному залі. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Свято допомогло відновити сили і отримати заряд енергії, позитивних емоцій не на один день. Адміністрація та колектив закладу 17 «Перлинка» висловлюють подяку батькам, які знайшли час разом із дітьми взяти участь у цьому спортивному святі.

 

Переглядів: 499 | Додав: sad17perlinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar