Головна » 2017 » Червень » 10 » Огляд-конкурс літніх майданчиків у "Перлинці"
10:17
Огляд-конкурс літніх майданчиків у "Перлинці"

Ось і прийшло довгождане літо! Радіють діти і дорослі, тішаться теплим, свіжим подихом літнього повітря. Діти більше часу проводять на вулиці. Саме тому педагоги ДНЗ № 17 «Перлинка» подбали про те, щоб літні майданчики дітлахів перетворилися на казкові декорації.

В дитячому садочку відбувся огляд-конкурс дитячих майданчиків, який має назву «В гостях у казки». І казка, дійсно, ожила.

Ось милуються Червоненькою Квіточкою та годують Лелек на озері малюки з групи раннього віку "Сонечко". А Коник-Горбоконик везе дітлахів з групи раннього віку "Малятко" до Чарівної країни. На майданчику середньої групи "Віночок" пасеться Солом'яний Бичок, живуть Пінгвін та Кролик, а спостерігає за всіма Мудра Сова. Ось Віні-Пух летить до бджілок за медом, а клен став «трасою» для Жуків-Сонечок. На майданчику спецгрупи у болоті сидить Царівна-Жаба і чекає свого Царевича. А тут ожили дерева і ваблять дітей до себе. Сонечко з Хмаринками, Зайчик і Зелена Гусінь прикрашають літній майданчик старшої групи "Ромашка". Малята з молодшої групи "Казочка" залюбки доглядають за Слоненям, Бджілкою-Трудівницею та Золотими Соняхами. До дітей із молодшої групи "Сонечко" завітали Смайлики-Сонечка, щоб пограти у рухливі ігри. Буде мед у дітлахів із молодшої групи "Калинка", бо в них є Вулик і Бджоли. А Гномик-Лісовичок із середньої групи "Чомусики" розповість дітям ще чимало цікавих казочок.

Зростайте здоровими і допитливими дітьми!

Дякуємо Літу за казковий настрій!

Переглядів: 572 | Додав: sad17perlinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar