Головна » 2016 » Січень » 27 » "ЕКОгрупа" Огляд-конкурс у ДНЗ №17 "Перлинка"
21:30
"ЕКОгрупа" Огляд-конкурс у ДНЗ №17 "Перлинка"

Створення розвивального середовища  - одна з важливих умов успішного розвитку  та саморозвитку дошкільника у світлі вимог Базового компоненту дошкільної освіти. Важливою його складовою є екологічне середовище, що стало предметом особливої уваги у роботі з педагогічними кадрами. 

          Відповідно до річного плану на  2015-2016 н.р. завідуючою Гаврилей С.М. та вихователем-методистом Зозулею А.В. в дитячому садочку проведений огляд-конкурс "ЕКОгрупа", який сприяв поліпшенню умов  для розвитку пізнавальної активності, екологізації різних видів діяльності дитини, еколого - естетичного розвитку  дітей. Під час підготовки до конкурсу всі працівники дошкільного закладу проявили фантазію та креативний підхід. Пластикові пляшки, папір, одноразовий посуд, мотузки в їхніх руках перетворювались у казкові декорації, в незвичайних реальних та вигаданих героїв казок, в чарівні сюжети на зимову тематику.

       Серед кращих – роботи  вихователів Черевко Л.М., Мітасової О.В., Кот Т.М., Дмитрук Ю.В., Сінкевич А.В., Левенко І.О.

         Велику роботи провели вихователі щодо створення національного середовища.  Напередодні новорічних та Різдвяних свят творча група вихователів створила оригінальну композицію "Різдво Христове". Тут все по-справжньому: волхви, ягнята, ясла з маленьким Ісусиком та яскрава зірка, яка сповіщає всім людям про найсвятіше дійство.

        Презентація створеного розвивального середовища для малят стала по-справжньому яскравим методичним дійством. Такі форми роботи дають можливість всім учасникам навчально-виховного процесу обмінятися досвідом з колегами, розвинути творчі здібності та підвищити свій фаховий рівень.

       Працюючи з дошкільнятами,  ми намагаємося не забувати, що дитячий садок – це особливий заклад,  це, по суті, друга оселя для педагогів та  дітей. Можемо впевнено стверджувати, що таку домівку для дітей і дорослих ми зуміли створити. І головне в ній – не стільки зовнішня краса, скільки позитивна емоційна атмосфера, аура невичерпної творчості.

Переглядів: 670 | Додав: sad17perlinka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar