Головна » 2016 » Березень » 31

В дошкільному закладі №17 "Перлинка" відбулося театральне свято, приурочене до Всесвітнього Дня Театру. Театральне дійство охопило всіх без винятку дітей у дитячому садку. На театральній галявинці весело стрибали наймолодші учасники – зайченята-танцюристи із груп раннього віку: одні – з морквинками, інші – з лисичкою.

      Затамувавши подих, стежили за чарівним дійством глядачі в залі. А казкові герої з'являлися на сцені яскравим калейдоскопом. Тут були і семеро козенят з Козою-матінкою та Вовком, і Бруднуля-Колобок із лісовими друзями Зайчиком, Вовком, Ведмедем та Лисичкою, і юна Весняночка з Весною та їхніми друзями Сорокою, Їжачком, Зайченятами та Білочкою.

     Ведучими свята були музичні керівники дошкільного закладу Марченко Н.В. та Старова Н.І. та лялька-рукавичка Грайлик. Цей жартівник весело закликав акторів до гри, а глядачів до бурхливих оплесків. Кульмінацією свята став сюрприз ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: sad17perlinka | Дата: 31.03.2016 | Коментарі (0)

     В дошкільному навчальному закладі №17 «Перлинка» відбулося спортивне свято «Веселі старти». До змагань залучили три команди старших дошкільників «Чемпіон», «Супер-клас», «Силачі». Під  час естафет «Конкурс капітанів», «Хто швидший», стрибків через скакалку юні спортсмени демонстрували спритність, увагу, витримку.

     Перемогу здобула дитяча щира дружба. Свято вдалося, залишились незабутні враження дітей та педагогів.

Переглядів: 853 | Додав: sad17perlinka | Дата: 31.03.2016 | Коментарі (0)